Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Počele su pretprijave za STEM Games - međunarodno studentsko STEM natjecanje u znanju i sportu. Ovo događanje održava se po prvi puta u Europi, u Poreču od 8. do 13. svibnja 2018. Više od tisuću natjecatelja STEM Gamesa očekuje natjecanja u znanju i sportu te edukativni i zabavni program.

Svaki student može odabrati hoće li se natjecati u znanju ili u sportu. Obzirom da će se spomenuta natjecanja odvijati paralelno, nije moguće da se student koji se natječe u znanju, natječe i u sportu (i obratno). Ukoliko student odabere natjecanje u znanju, isti može odabrati maksimalno 2 područja te naznačiti koje mu je od njih primarno, a koje sekundarno. Maksimalan broj članova u timu je od 3 do 5. Ako se student opredijeli za natjecanje u sportu, ima pravo izabrati maksimalno 3 kategorije sporta. Za opuštanje od natjecateljskog dijela studente očekuje zabavni program. 

Prijaviti se možete do 25. ožujka 2018. preko formulara za prijave nakon čega će fakulteti temeljem podataka iz pretprijava putem selekcijskog postupka do 8. travnja 2018. odabrati svoje predstavnike među prijavljenima. Zatim slijede konačne prijave kreiranih timova.

Više o natjecanju STEM Games možete doznati na službenoj ili Facebook stranici.

Za sve ostale informacije možete se obratiti studentskim predstavnicama na Sveučilištu: Leoni Štrucelj ili Mariji Kantolić. Koordinator natjecanja na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli je doc. dr. sc. Tihomir Orehovački.

Popis obavijesti