Opcije pristupačnosti Pristupačnost

U sklopu 30. izdanja stručne konferencije CASE koja se 26. i 27. veljače 2018. godine održala u City Plaza poslovnom centru u Zagrebu, studenti diplomskog studija informatike Edi Crnković, Mislav Hager i Mateo Višković s Fakulteta informatike u Puli su prezentirali stručne radove na temu svojih završnih radova. Mentor spomenutih studenata i koautor prezentiranih radova je doc. dr. sc. Tihomir Orehovački.

Fakultet informatike u Puli je bio brončani pokrovitelj ovogodišnjeg izdanja CASE konferencije. Jedan od članova organizacijskog i programskog odbora CASE konferencije je Zlatko Sirotić, univ. spec. Inf., dugogodišnji vanjski suradnik na studiju informatike.

CASE konferencija je namijenjena donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima razvoja informacijskih sustava. Ove su godine 23 predavanja bila organizirana u dvije grupe: CASEdev (modeliranje, projektiranje i razvoj) i CASEmobile (programiranje i sigurnost). Prezentirani radovi objavljeni su u zborniku CASE konferencije.

 

Popis obavijesti