Opcije pristupačnosti Pristupačnost

U nedjelju, 25. listopada 2018. godine, održano je natjecanje timova studenata informatičara u kojem je sudjelovalo 37 tročlanih timova sa četiri hrvatska sveučilišta (Zagreb, Osijek, Rijeka i Pula) te četiri tročlana tima sačinjena od učenika srednjih škola. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli je i ove godine sudjelovalo u natjecanju, a predstavljalo ga je pet timova sačinjenih od studentica i studenata sa svih studijskih godina Fakulteta informatike u Puli. Vrijedno je spomenuti kako su se ove godine po prvi puta u tri godine od kada Sveučilište Jurja Dobrile u Puli sudjeluje u natjecanju, svi prijavljeni timovi kvalificirali za sudjelovanje u nastavku natjecanja. 

Rezultati natjecanja održanog na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli su sljedeći:

  • 1. mjesto: Tim 37 (Robert Šajina, Romeo Šajina, Leona Štrucelj)
  • 2. mjesto: Tim 33 (Ivan Antunović, Valentin Šamija, Karlo Tvrdinić) 
  • 3. mjesto: Tim 36 (Matija Hamer, Sandi Radešić, Lucian Tin Udovičić)
  • 4. mjesto: Tim 35 (Timon Dudaković, Marko Gabrovec, Jurica Jurinčić)
  • 5. mjesto: Tim 34 (Nikki Bernobić, Lorena Jeger, Leon Vila) 

Prvoplasirani tim će Sveučilište Jurja Dobrile u Puli odnosno Fakultet informatike u Puli predstavljati na Srednjoeuropskom studentskom ACM natjecanje (CERC) koje se od 30. studenog do 2. prosinca 2018. godine održava na Češkom tehničkom sveučilištu u Pragu. 

Za organizaciju i provedbu natjecanja na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli bio je odgovoran doc. dr. sc. Tihomir Orehovački sa Fakulteta informatike u Puli.

Čestitke svim sudionicima, a posebice članovima tima 37 kojima želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem natjecanju!

 

Popis obavijesti