Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Case Study Competition je natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva zadanih od strane poduzeća. Prijave su od 4.-17. ožujka, a rješenja se mogu predati online putem do 14. travnja. Natjecatelji mogu osvojiti vrijedne novčane nagrade u iznosu 10.000, 5.000 i 3.000 kuna. Poduzeća nude i mogućnost prakse, studentskog posla te brojne druge dodatne nagrade (poput vikend putovanja za pobjednički tim, poklon paketa, te VIP ulaznica za festival Ultra). Osim brojnih nagrada studenti na ovom natjecanju stječu vrijedno iskustvo i znanje te priliku da se predstave poslodavcu.

Studenti se za natjecanje prijavljuju na web stranici natjecanja (https://www.estudent.hr/category/natjecanja/case-study-competition/#prijavi-se_tab) te u timovima od 2-4 člana mogu prijaviti čak 2 poslovna slučaja.

Poduzeća koja sudjeluju ove godine su: Ina, Heineken, Loreal, Pliva, Helen Doron, Zagrebačka banka i Privredna banka Zagreb. Više o ovogodišnjim poslovnim slučajevima može se pronaći također na stranicama natjecanja.

Za sva pitanja možete se obratiti na mail csc@estudent.hr.

Popis obavijesti