Opcije pristupačnosti Pristupačnost

U utorak, 26. ožujka 2019. godine, četvero studenata Fakulteta informatike u Puli (Aldo Ferlatti, Josip Marić, Mirko Sršen i Karlo Tvrdinić) koji će se ove godine na STEM Games natjecanju nadmetati u Technology Areni su zajedno sa svojim nastavnicima (doc. dr. sc. Tihomirom Orehovačkim i Ingrid Hrga, mag. oec.) i predstavnicom Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli na STEM Games natjecanju Leonom Štrucelj posjetili tvrtku Lloyds Design Studio u Labinu koja je glavni pokrovitelj spomenutog četveročlanog tima. 

Lloyds Design Studio je digitalna dizajnerska agencija koju čini 15 stručnjaka u području oblikovanja korisničkog iskustva, dizajna korisničkog sučelja, oblikovanja arhitekture baza podataka, razvoja aplikacija te optimizacije performansi. U šest godina svog postojanja uspješno su realizirali 200 projekata za klijente iz preko deset zemalja širom svijeta. U iznimno opuštenoj atmosferi, studenti su mogli iz prve ruke vidjeti kako funkcionira cjelokupni rad jedne uspješne tvrtke, kao i neke od njihovih projekata. Svakako je potrebno napomenuti da je jedan od djelatnika tvrtke (Masimo Orbanić, mag. inf.) preddiplomski i diplomski studij informatike završio upravo na Fakultetu informatike u Puli dok je Ricardo Čerljenko, mag. ing. comp., vanjski suradnik našeg Fakulteta. 

Zahvaljujemo se cijelom timu tvrtke Lloyds Design Studio na gostoprimstvu, suradnji i podršci koju pružaju našim studentima!

Pogledajte našu galeriju fotografija iz Lloyds Design Studija.

Popis obavijesti