Opcije pristupačnosti Pristupačnost

FIPU suorganizator ICT konferencije...

Najavljujemo događaj koji se po prvi puta održava u Istri, a koji će okupiti stručnjake, inovatore i predstavnike ICT industrije Riječ je o konferenciji "Let'sGrow!", koja će se održati u petak, 6. svibnja u Domu hrvatskih branitelja u Puli od 10 do 17:30 sati, u organizaciji Udruženja ICT Istra.

ICT Istria neprofitna je udruga softverskih i informatičkih stručnjaka i tvrtki, koja promovira Istru kao globalno IT središte s mogućnostima za razvoj karijere i ispunjen život u Istri. Stoga, na konferenciji "Let'sGrow!" predviđena su brojna stručna i inspirativna predavanja te radionice, a cilj je potaknuti učenike i studente i mlade ljude na prepoznavane potencijala, obrazovanje i zapošljavanje u ICT sektoru u Istri bez kojeg je današnji razvoj gotovo nezamisliv. Kroz cjelodnevni event želi se motivirati navedene skupine da se educiraju, prihvate nove tehnologije te nastave graditi karijeru i život u Istri uz mogućnost rada sa "susjedima preko puta", ali i cijelim svijetom.

 

Uz domaće predavače, Izabela Jelenića, CTO u Infobipu, dekana Fakulteta informatike Darka Etinger, prodekana Fakulteta informatike Nikole Tankovića, profesora Dragana Pantića, sudjelovat će i gostujući stručnjaci iz Rimac Automobila, direktor ZICER-a Frane Šesnić, CEO u STEMI Marin Trošelj, CO-founderi AIRTA Hajdi Ćenan i Davor Runje te brojni drugi.

Ujedno, svi posjetitelji moći će sudjelovati na brojnim interaktivnim radionicama te isprobati primjerice, rad na robotima, VR pod vodstvom VR Studio Pula, 3D printer pod vodstvom Centra Pozitron, ući u svijet robotike i STEMI HEXAPOD uz Marina Trošelja i Marije Šutalo, a očekuje ih i prigodni Sparks program Infobipa, zatim predstavljanje virtualne knjige Gimnazije Pula i još mnogo zanimljivih aktivnosti. 

Ulaz na Konferenciju Let's Grow je besplatan za sve posjetitelje, a osigurali smo i prigodnu zakusku. U nastavku iznosimo program konferencije. 

Popis obavijesti