Obavijesti FIPU-a
Dekan FIPU-a 9. rujna donio je odluku  o dodatnom ispitnom roku u akademskoj godini 2019./2020.  kojom se odobrava dodatni ispitni rok za polaganje ispita na studijima Informatike. 
Fury Studios iz Zagreba, game development studio izdavača Raw Fury, traži game developera za rad na igrama koje Raw Fury izdaje na Steamu, Epicu, GOG-u, PlayStationu, Switchu, Xboxu i mobilnim platformama. Idealni kandidat/kandidatkinja:
Pozivamo vas na gostujuće predavanje Mateja Babiča, docenta na Fakulteti za informacijske študije, Novo mesto (Slovenija), pod naslovom “Traveling Salesman problem and complex network in urban transport system”. Predavanje će se održati u četvrtak, 16. siječnja 2020. u 13.15 sati na Fakultetu informatike, u dvorani Rinfo (Rovinjska 14, 1. kat), a namijenjeno je svim zainteresiranim studentima i nastavnicima. 
Početak nove akademske godine i...
Nastava za studente svih godina preddiplomskih studija započinje u utorak 1. listopada, a za studente diplomskog studija u srijedu, 9. listopada 2019. godine.
Orijentacijski dan za studente prve...
Akademska godina 2019./2020. započinje u utorak, 1. listopada, Orijentacijskim danom u 11.30 sati (Dvorana Istra Preradovićeva 1), a nastava u srijedu, 2. listopada 2019., prema rasporedu nastave . 
Dekan FIPU-a 17. rujna donio je odluku  o dodatnom ispitnom roku u akademskoj godini 2018./2019.  kojom se odobrava dodatni ispitni rok za polaganje ispita na studijima Informatike. 
Dekan Fakulteta informatike u Puli donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u naslovno nastavno zvanje predavač, iz znanstvenog područja Tehničkih znanosti, polja Elektrotehnika, Gorana Krčelića, dipl. ing. el., ing. stroj., dana 22. svibnja 2019. u 14 sati, Inf. kabinet, Preradovićeva 1, na temu "Waterfall vs Agile vs Six Sigma, uvod u Six Sigma+Lean metodologiju".
Dekan Fakulteta informatike u Puli donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u znanstveno nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, iz znanstvenog područja prirodnih znanosti, polja matematika i grane matematička analiza, dr. sc. Siniše Miličića, dana 26. ožujka 2019. u 9 sati, RV dvorana, Rovinjska 14,  na temu "Vjerojatnosni prostor".
Dekan Fakulteta informatike u Puli, izv. prof. dr. sc. Giorgo Sinković donio je odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta dr. sc. Gorana Oreškog iz područja društvenih znanosti, polje informacijskih i komunikacijskih znanosti, grana informacijski sustavi i informatologija, dana 28. studenoga 2018. u 12 sati u učionici 403, zgrada FET-a.