Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti FIPU-a

Objavljen je  raspored nastave  u ljetnom semestru ak. god. 2020./2021. za preddiplomske i diplomske studije.  Nastava u ljetnom semestru održavati će se isključivo online do daljnjih uputa Uprave o kojima ćete biti pravovremeno obaviješteni, u suradnji sa stožerom CZ Istarske županije.
Najava događanja: 44. Međunarodni ICT...
44. Međunarodni ICT skup MIPRO 2021 održat će se od 24. do 28. svibnja 2021. godine u Opatiji, uz tehničko kosponzorstvo IEEE-a.
S obzirom da znatan broj studenata ima stalno boravište izvan Istarske županije, što uz trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj, vezano uz COVID-19, omogućava ulaz virusa na Sveučilište i u Studentski dom Pula i ometa izvođenje nastave u fizičkom obliku, poštujući pismenu preporuku Istarskog stožera,  od sutra 20. listopada 2020 . godine nastava na Sveučilište Jurja Dobrile u Puli će se  u potpunosti odvijati na daljinu  do daljnjih uputa. Navedeno vrijedi i za Erasmus studente.  
Objavljen je raspored nastave u zimskom semestru ak. god. 2020./2021. za preddiplomske i diplomske studije.  Raspored nastave za izvanredne studije biti će objavljen po definiranju termina za pojedine kolegije, tijekom semestra. Studenti na izvanrednim studijima slobodni su pratiti nastavu za redovne studije - online ili fizički.  
Orijentacijski dan za studente I....
Orijentacijski dan za studente prve godine preddiplomskog studija Infromatike pri Fakultetu informatike u Puli održat će se  5. listopada 2020.  prema sljedećem rasporedu:      
Početak nove akademske godine na...
Nastava za studente svih godina preddiplomskih studija započinje u ponedjeljak 5. listopada , a za studente diplomskog studija u ponedjeljak, 12. listopada 2020. godine.
Dekan FIPU-a 9. rujna donio je odluku  o dodatnom ispitnom roku u akademskoj godini 2019./2020.  kojom se odobrava dodatni ispitni rok za polaganje ispita na studijima Informatike. 
Fury Studios iz Zagreba, game development studio izdavača Raw Fury, traži game developera za rad na igrama koje Raw Fury izdaje na Steamu, Epicu, GOG-u, PlayStationu, Switchu, Xboxu i mobilnim platformama. Idealni kandidat/kandidatkinja:
Pozivamo vas na gostujuće predavanje Mateja Babiča, docenta na Fakulteti za informacijske študije, Novo mesto (Slovenija), pod naslovom “Traveling Salesman problem and complex network in urban transport system”. Predavanje će se održati u četvrtak, 16. siječnja 2020. u 13.15 sati na Fakultetu informatike, u dvorani Rinfo (Rovinjska 14, 1. kat), a namijenjeno je svim zainteresiranim studentima i nastavnicima. 
Početak nove akademske godine i...
Nastava za studente svih godina preddiplomskih studija započinje u utorak 1. listopada, a za studente diplomskog studija u srijedu, 9. listopada 2019. godine.
Orijentacijski dan za studente prve...
Akademska godina 2019./2020. započinje u utorak, 1. listopada, Orijentacijskim danom u 11.30 sati (Dvorana Istra Preradovićeva 1), a nastava u srijedu, 2. listopada 2019., prema rasporedu nastave . 
Dekan FIPU-a 17. rujna donio je odluku  o dodatnom ispitnom roku u akademskoj godini 2018./2019.  kojom se odobrava dodatni ispitni rok za polaganje ispita na studijima Informatike. 
Dekan Fakulteta informatike u Puli donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u naslovno nastavno zvanje predavač, iz znanstvenog područja Tehničkih znanosti, polja Elektrotehnika, Gorana Krčelića, dipl. ing. el., ing. stroj., dana 22. svibnja 2019. u 14 sati, Inf. kabinet, Preradovićeva 1, na temu "Waterfall vs Agile vs Six Sigma, uvod u Six Sigma+Lean metodologiju".
Dekan Fakulteta informatike u Puli donio je Odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u znanstveno nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, iz znanstvenog područja prirodnih znanosti, polja matematika i grane matematička analiza, dr. sc. Siniše Miličića, dana 26. ožujka 2019. u 9 sati, RV dvorana, Rovinjska 14,  na temu "Vjerojatnosni prostor".
Dekan Fakulteta informatike u Puli, izv. prof. dr. sc. Giorgo Sinković donio je odluku o održavanju nastupnog predavanja pristupnika za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta dr. sc. Gorana Oreškog iz područja društvenih znanosti, polje informacijskih i komunikacijskih znanosti, grana informacijski sustavi i informatologija, dana 28. studenoga 2018. u 12 sati u učionici 403, zgrada FET-a.