Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Obavijesti

POZIV NA SUDJELOVANJE U SAVJETOVANJU...
Tema savjetovanja: Savjetovanje o nacrtu prijedloga Pravilnika o izdavačkoj djelatnosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Opis savjetovanja: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli otvara savjetovanje sa zainteresiranim sudionicima o nacrtu prijedloga Pravilnika o izdavačkoj djelatnosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, a koji Pravilnik Sveučilište donosi temeljem članak 25. Statuta Sveučilišta.

POZIV NA SUDJELOVANJE U NOVOM...
Tema savjetovanja: Savjetovanje o nacrtu prijedloga Pravilnika o izmjeni Pravilnika raspisivanju i provedbi javnih natječaja za zapošljavanje na službenička i namještenička radna mjesta na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli Opis savjetovanja: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli otvara savjetovanje sa zainteresiranim sudionicima o nacrtu prijedloga Pravilnika o izmjeni Pravilnika o raspisivanju i provedbi javnih natječaja za zapošljavanje na službenička i namještenička radna mjesta na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli koji Sveučilište donosi sukladno članku 25. st. 3. Kolektivnog ugovora za znanost i visoko obrazovanje (NN 119/22).

POZIV NA SUDJELOVANJE U SAVJETOVANJU...
Tema savjetovanja: Savjetovanje o nacrtu prijedloga Pravilnika o imenovanju i ocjenjivanju rada mentora i ocjenjivanju rada suradnika Opis savjetovanja: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli otvara savjetovanje sa zainteresiranim sudionicima o nacrtu prijedloga Pravilnika o imenovanju i ocjenjivanju rada mentora i ocjenjivanju rada suradnika (dalje: Pravilnik) koji Sveučilište donosi temeljem članak 45. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (NN 119/22).

Savjetovanje s javnošću o nacrtu...
Pokreće se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Pravilnika o stegovnoj odgovornosti zaposlenika Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Opis savjetovanja: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli otvara savjetovanje sa zainteresiranim sudionicima o nacrtu prijedloga Pravilnika o stegovnoj odgovornosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Donošenje novog Pravilnika o stegovnoj odgovornosti potrebno je zbog usklađivanja s novim Zakonom o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (NN 119/22).