Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Informacije o upisima

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Obavijest o prijavi studijskog...
Dragi brucoši i brucošice, budući studenti i studentice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, od ovog trenutka su otvorene prijave na odabrane studijske programe. Svi kandidati koji potencijalno imaju poteškoća s prijavom, upute mogu pronaći i ovdje: https://www.unipu.hr/upisi/faq-prijediplomski-2024-2025

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Obavijest o početku upisa
Dragi brucoši i brucošice, budući studenti i studentice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, od ponedjeljka 22. srpnja mogući su upisi na odabrani studijski program. Upis je omogućen za sve studijske programe putem online aplikacije za upise. Molimo vas da upise potvrdite na aplikaciji i upišete se na odabrani studijski program. Aplikacija je dostupna na ovoj poveznici: https://www.unipu.hr/upisi2024 Upisi traju do petka 26. srpnja. 2024. godine. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Upute za online upise
Dragi brucoši i brucošice, budući studenti i studentice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, zahvaljujemo vam na odabiru studijskih programa Sveučilišta Jurja Dobile u Puli. Prijava na sustav Za pristup web aplikaciji potrebni su vaš OIB, upisni broj te mail adresa putem koje ćete verificirati svoju prijavu (na datum početka upisa).

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Školarine (participacija u troškovima...
Školarine (participacija u troškovima studija) i obročna otplata Odluke Senata Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli koje reguliraju visinu školarine (participaciju u troškovima studija) za studente koji će u 2024./2025 . akademskoj godini upisati 1. i više godine sveučilišnih prijediplomskih studija, integriranog prijediplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, stručnih studija i sveučilišnih diplomskih studija:   Odluka o visini školarine za izvanredne studente na Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (21. ožujka 2023.) Odluka o visini participacije redovitih studenata u troškovima studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli (26. ožujka 2021.)  

Najava upisa na studijske programe...
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli započet će postupak upisa na sveučilišne prijediplomske studijske programe, stručne prijediplomske studijske programe te sveučilišne integrirane studijske programe 22. srpnja 2024. Upisu će moći pristupiti kandidati koji su stekli prava na upis temeljem plasmana na konačnoj rang listi sukladno prijavi podnesenoj Središnjem prijavnom uredu putem mrežne stranice www.postani-student.hr.  Konačne rang liste za srpanjski upisni rok bit će objavljene 17. srpnja 2024. u 16 sati. Upisi će se provoditi putem online aplikacije za upis. Upute o postupku upisa putem online aplikacije za upis bit će naknadno objavljene.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Natječaji za upis na studije u...
Objavljen je natječaj za upis na studijske programe Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli: https://www.unipu.hr/upisi/natjecaji_za_upis

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Informacije o upisima na studijske...
Više informacija o upisima na studijske programe možete pročitati na poveznicama Sastavnica. Na istim poveznicama možete pratiti i sve buduće objave koje se odnose na upise u akademsku godinu 2024./2025.   

Obavijest o rezultatima prijava na...
Sve kandidatkinje i kandidati koji su pristupili prijavama na dodatnom upisnom roku od 1. do 3. listopada 2023 za diplomske studijske programe na Sveučilištu Jurja Dobrile ostvarili su pravo upisa u akademsku godinu 2023./2024. Dodatne informacije će kandidatkinje i kandidati dobiti na osobni verificirani mail kada aplikacija za upise bude bila otvorena kandidatkinjama i kandidatima dodatnog roka.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Dodatni upisni rok za upise na...
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli provodit će dodatni upisni rok za diplomske studijske programe na kojima je ostalo slobodnih mjesta nakon završenih upisa na prvom upisnom roku. Prijave za upis na dodatnom upisnom roku trajat će od 1. do 3. listopada 2023. Kandidati su dužni popuniti obrazac prijave (Prijavni list za dodatni upisni rok) koji je dostupan na mrežnim stranicama Sveučilišta ( www.unipu.hr ).

Upisi u prvu godinu sveučilišnih...
Drage kandidatkinje i kandidati sveučilišnih diplomskih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, od ponedjeljka 2. listopada u 12 sati mogući su upisi na odabrani studijski program. Upis će biti omogućen za sve studijske programe putem online aplikacije za upise. Molimo vas da upise potvrdite na aplikaciji i upišete se na odabrani studijski program. Aplikacija će biti dostupna na ovoj poveznici: https://www.unipu.hr/upisi2023 Upisi će trajati do petka 6. listopada u 17:00 sati.  Dodatne informacije će kandidatkinje i kandidati dobiti na osobni verificirani mail iz sustava studij.hr. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Produljuje se rok za upise u više...
Produljuje se rok za upise u više godine studija u akademskoj godini 2023./2024. do 8. listopada. Više informacija o roku pročitajte ovdje: https://www.unipu.hr/novosti?@=2fg2o#news_107442

Obavijest o rezultatima prijava na...
Sve kandidatkinje i kandidati koji su pristupili prijavama na dodatnom upisnom roku od 19. do 24. rujna za prijediplomske i diplomske studijske programe na Sveučilištu Jurja Dobrile ostvarili su pravo upisa u akademsku godinu 2023./2024. Dodatne informacije će kandidatkinje i kandidati dobiti na osobni verificirani mail.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Obavijest o rasporedu dodatnih provjera
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli održat će 25. rujna dodatne provjere za: kandidate koji su se na trećem upisnom roku prijavili na sveučilišne prijediplomske studije Muzičke akademije sukladno kalendaru prijamnih ispita kandidate koji su se na trećem upisnom roku prijavili na sveučilišni prijediplomski studij Dizajna i audiovizualnih komunikacija (početak u 14:30) kandidate koji su se na prvom upisnom roku prijavili na sveučilišni diplomski studij Sestrinstvo (početak u 10 sati)

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Dodatni upisni rok za prijediplomske...
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli provodit će dodatni (treći) upisni rok za prijediplomske i integrirane prijediplomske i diplomske studijske programe na kojima je ostalo slobodnih mjesta nakon završenih upisa u jesenskom upisnom roku. Prijave za upis na dodatnom upisnom roku trajat će od 19. do 24. rujna 2023. Kandidati su dužni popuniti obrazac prijave ( Prijavni list za dodatni upisni rok ) koji je dostupan na mrežnim stranicama Sveučilišta ( www.unipu.hr ).

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Obavijest o početku upisa u jesenskom...
Dragi brucoši i brucošice, budući studenti i studentice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, od srijede 20. rujna u 9 sati mogući su upisi na odabrani studijski program. Upis će biti omogućen za sve studijske programe putem online aplikacije za upise. Molimo vas da upise potvrdite na aplikaciji i upišete se na odabrani studijski program. Aplikacija će biti dostupna na ovoj poveznici: https://www.unipu.hr/upisi2023 Upisi će trajati do četvrtak 28. rujna u 17:00 sati. Upisi traju i tijekom vikenda. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Upisi u više godine studija u...
Upisi u više godine studija započet će u ponedjeljak 18. rujna i trajat će zaključno do 30. rujna 2023. godine. Studenti se upisuju putem ISVU  Studomata , ali tek utvrde da su im upisane sve ocjene iz položenih kolegija, jer datumom upisa sustav izrađuje račun temeljem nepoloženih ECTS bodova (do trenutka upisa).

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Priprema dokumentacije za jesenski...
Obavještavaju se kandidati za upise na odabrane studijske programe u jesenskom roku na prve godine prijediplomskih studija da pripreme dokumentaciju koju će trebati tijekom postupka upisa na odabrani studijski program. Informacije o početku i načinu upisa objavit ćemo naknadno. Dokumentacija koju je potrebno prikupiti:

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Rujanski upisni rok 2023./2024. -...
Drugi i Treći Upisni Rok na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli - Rujan 2023. Poštovani budući studenti i studentice, S obzirom na iskazani interes nakon upisnog roku u srpnju, obavještavamo vas o mogućnostima upisa na drugom i trećem upisnom roku na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Ako ste propustili prvi rok ili ste promijenili svoje obrazovne ambicije, ovo je idealna prilika za vas! Raspored i Uvjeti Upisa: Drugi Upisni Rok: Datum prijave: do 18. rujna 2023. u 13:59 sati putem www.postani-student.hr Datum upisa: od 19. rujna 2023. prema uputama i rasporedu koji će naknadno biti objavljen na mrežnoj stranici Sveučilišta Dostupna mjesta – sumarno

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Obavijest o produljenju upisa
Obavještavaju se studenti da će upis na odabrani studij putem aplikacije za upise ( https://www.unipu.hr/upisi2023 ) moći obaviti do četvrtka 27 srpnja u 13 sati.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Obavijest o početku upisa
Dragi brucoši i brucošice, budući studenti i studentice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, od danas u petak 21. srpnja mogući su upisi na odabrani studijski program. Upis je omogućen za sve studijske programe putem online aplikacije za upise. Molimo vas da upise potvrdite na aplikaciji i upišete se na odabrani studijski program. Aplikacija je dostupna na ovoj poveznici: https://www.unipu.hr/upisi2023 Upisi traju do ponedjeljka 24. srpnja u 17:00 sati. Upisi traju i tijekom vikenda. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli