Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Pripremi se za državnu maturu i postani student Sveučilišta u Puli

Drage maturantice i maturanti, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli tradicionalno za vas i ovu godinu organizira besplatne pripreme za državnu maturu. Pripreme se održavaju u online (virtualnom) obliku putem aplikacije Microsoft Teams.

 

Pripreme za državnu maturu provoditi će se u lipnju i obuhvatiti će tri predmeta: Hrvatski jezik, Matematika i Engleski jezik. Pripreme za svaki predmet pojedinačno provoditi će se kroz 5 dana te će obuhvatiti obje razine gradiva (A i B razinu). Detaljan raspored priprema provjerite u nastavku:

 

Preuzmite raspored

 

Prijave su otvorene za sve koji polažu državnu maturu u 2024. godini neovisno jesu li trenutno maturanti. Prijave su u potpunosti besplatne i neobvezujuće, a sudionici se mogu prijaviti za jedan, dva ili sve predmete.

 

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/8usVU665mFKJajnA9

 

Prijavi se

Nakon prijave, sudionici će primiti potvrdu o sudjelovanju na email adresu koju su unijeli tijekom prijave. Na istu email adresu dostavit će se i podsjetnik o sudjelovanju (7 dana prije i 1 dan prije početka priprema). Sve obavijesti i podsjetnike slat ćemo sa adrese matura@unipu.hr. Moguće je da će poruke biti dostavljene u pretinac neželjene pošte pa predlažemo da provjeravate SPAM pretince.

 

 

Iskustva dosadašnjih polaznika

Stella: Slušala sam pripreme 2020. i zahvaljujem profesoricama iz matematike i hrvatskog jezika bez kojih zasigurno ne bih ostvarila rezultate koje jesam. Ove pripreme su mi stvarno koristile i puno ste mi pomogli.

Helena: Iako sam vjerojatno kap u moru onih koji pohađaju vaše internetske pripreme za maturu, želim vam reći – hvala! Hvala na izdvojenom vremenu i podijeljenom znanju. Radite izvrstan posao! 

 

Pripremite se za ispite državne mature i ostvarite odlične rezultate.

Potražite više informacija o upisima i dostupnim studijskim programima na Sveučilištu.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Sretno na maturi želi vam vaše Sveučilište, prijatelj maturanata.