Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ljetne i zimske škole

Ljetna škola u Grazu (prijave do 30....
Sveučilište u Grazu obavještava sve zainteresirane studente o održavanju ljetne škole „Stability, Security, and Happiness: State – Society – Religion“ u periodu od 4. do 10. srpnja 2021. godine u dvorcu Seggau (Leibnitz, Austria).
Ljetna škola "Međunarodno...
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci od 2005. godine organizira Međunarodnu ljetnu školu pod nazivom: "Međunarodno okruženje i europske integracije", koja će se ove akademske godine održati u razdoblju od 5. srpnja do 16. srpnja 2021. godine. Cilj Ljetne škole je upoznati studente ekonomskih, pravnih i ostalih studija s osnovama gospodarskog procesa integriranja u Europi, s osvrtom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe, te im predočiti prednosti i izazove procesa gospodarskog integriranja na području svakodnevnog života.
Ljetni strani tečajevi Sveučilišta u...
Sveučilište Almeria (Španjolska) obavještava sve zainteresirane studente o ljetnim tečajevima "Studiji u inozemstvu" koji će se održavati od 5. do 30. srpnja 2021. godine. Ljetni tečajevi Sveučilišta u Almeriji održavaju se od ljeta 2013. godine, te uz obrazovnu komponentu, uključuju i usluge smještaja, prehrane, bona za lokalni prijevoz, zdravstveno osiguranje, kulturne posjete, putovanja.  Ponuda tečajeva je raznovrsna i nudi pregršt tema od hortikulture, medicine, međunarodnog poslovanja, poduzetništva, politologije i jezika. 
Ljetne škole u Bordeauxu ove godine u...
Sveučilište u Bordeauxu (Francuska) obavještavaju sve zainteresirane kako će se ljetne škole održati u "online" izdanju zbog epidemiološke situacije i pandemije koronavirusa.  Ljetne škole u Bordeauxu jedinstvena su prilika da studenti ojačaju svoje vještine, steknu nova znanja i razviju svoju profesionalnu mrežu. Sveučilište organizira ljetne škole od 2012. godine koje nude niz visokokvalitetnih, multidisciplinarnih međunarodnih tečajeva za postdiplomske i doktorske studente, kao i mlade istraživače. Ove godine program Bordeaux ljetnih škola odvijat će se između kraja svibnja i listopada. Tečajevi će obuhvaćati vrlo različite discipline, od afričkih studija preko naprednih materijala do zdravstvenih znanosti preko društvenih znanosti do enologije.
Ponuda ljetne škole u organizaciji...
Kao i većina drugih ljetnih programa širom svijeta, UAM-ove ljetne škole otkazane su za ljeto 2020. godine zbog pandemije COVID-19. Srećom, stvari izgledaju puno svjetlije za sljedeće izdanje, a datumi su potvrđeni za ljeto 2021. Razdoblje prijave je već otvoreno.