Stipendije
Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU i Ministarstvom znanosti i obrazovanja ima otvoren natječaj za stipendije Francuske vlade za akademsku godinu 2020./2021.
Sveučilište Napoli Federico II (University of Naples Federico II - UNINA) dodjeljuje stipendije za novi ciklus doktorskog studija "Public Policies of Cohesion and Convergence in the European Scenario". Novost je da UNINA stipendiju dodjeljuje isključivo stranim studentima, a natječaj je otvoren do 26. svibnja 2020. godine u 12 sati.
Sveučilište Napoli Federico II (University of Naples Federico II - UNINA) dodjeljuje stipendije za preddiplomske i diplomske studijske programe za akademsku godinu 2020./2021. Natječaj je produljen i otvoren do 15. svibnja 2020. godine.
Stipendije Vlade Slovačke Republike...
SAIA (Slovačka akademsko-informatička agencija) i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike, u sklopu Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike pozivaju na podnošenje molbi za stipendije za studijske, znanstveno-istraživačke i predavačke boravke u akademskoj godini 2020./2021.